گوشی ارزان قیمت بخریم یا نخریم؟ آیا گوشی های ارزان قیمت ، ارزش خرید دارند؟

آیا خرید تلفن هوشمند ارزان قیمت ، صرفه جویی مناسبی محسوب میشود ؟ در این مقاله به مزایا و معایب گوشی های موبایل ارزان قیمت و مزایا و معایب گوشی های موبایل گران قیمت می پردازیم

 

گوشی ارزان قیمت بخریم یا نخریم؟ آیا گوشی های ارزان قیمت ، ارزش خرید دارند؟

وقتی صحبت از تلفن های هوشمند می شود ، بسیاری از مردم در مورد افزایش بودجه برای خرید آنها تردید دارند. در طول این سال ها ، قیمت گوشی های هوشمند به صورت تصاعدی افزایش یافته و فاصله قیمتی بین گوشی های ارزان قیمت و پرچمداران برای مصرف کنندگان به میزان چشمگیری بیشتر شده. امروزه سوالی که برای بسیاری از خریداران پیش آمده این است که آیا خرید تلفن هوشمند ارزان قیمت ، صرفه جویی مناسبی محسوب میشود ؟

آیا تلفن های هوشمند ارزان قیمت ارزش خرید دارند؟ متاسفانه نه. تلفن های هوشمند ارزان قیمت نه تنها با پایین آمدن قیمت ، برخی از ویژگی های خاص خود را از دست می دهند ، بلکه از نظر طراحی و سهولت استفاده نیز تاریخ مصرف گذشته محسوب میشوند. علاوه بر این ، آنها می توانند مشکلات بزرگ دیگری مانند عدم پشتیبانی مناسب و توقف بروزرسانی های مهم سیستمی داشته باشند.

در ادامه این مقاله بحث خواهد شد که چرا باید قبل از سرمایه گذاری برای خرید یک تلفن هوشمند با قیمت پایین ، خوب در این باره تحقیق کنید و اینکه چرا در نهایت گوشی های هوشمند گران قیمت تر ارزش خرید بالاتری دارند.

گوشی های ارزان قیمت ، ارزش خرید ندارند. به این دلایل:

این روزها مطابقت با فناوری جدید از بسیاری جهات مهم است. هر لحظه ، فناوری در حال توسعه و تغییر است و کسانی که این روند را دنبال نمیکنند اغلب عقب می مانند. موارد زیر چند دلیل است که نشان میدهد ، مراجعه به تلفنهای هوشمند قدیمی و یا گوشیهای ارزان قیمت ، همیشه راه خوبی برای صرفه جویی نیست :

- محدودیت در بروز رسانی سیستم عامل:

همانطور که شرکت ها تلفن های هوشمند خود را تکامل می بخشند ، آنها به آرامی از انجام به روزرسانی ها و ساخت نرم افزارهای سازگار با مدل های ارزان تر و قدیمی خود دست می کشند.  سرانجام ، آنها ایجاد نرم افزار سازگار با آن نسخه را به طور کامل متوقف می کنند .

این اشکال اصلی تلفن های هوشمند ارزان قیمت است. عدم بروزرسانی نرم افزار به این معنی است که حداکثر بهره وری را از تلفن خود دریافت نمی کنید.  به روزرسانی های نرم افزاری باعث افزایش امنیت تلفن هوشمند شما می شود ، و هرگونه اشکال را برطرف می کند ، ویژگی های جدیدی به گوشی شما اضافه می کند و قابلیت های گوشی هوشمند شما را گسترش می دهد.  از آنجا که شرکت ها نرم افزارهای جدید را طبق اولویت ، ابتدا برای تلفن های هوشمند جدیدتر و به روز تر منتشر میکنند ، داشتن گوشیهای قدیمی و ارزان قیمت ریسک دریافت دیرهنگام به روزرسانی های سیستمی را به شدت افزایش میدهد.

- کیفیت پایین دوربین

یکی دیگر از نقاط ضعف اساسی تلفن های هوشمند ارزان قیمت ، دوربینی است که به همان اندازه بی کیفیت است . این ویژگی یکی از مواردیست که برای بسیاری از کاربران اهمیت بالایی دارد ، آن هم به خاطر بار احساسی تصاویری که به کمک گوشیهای موبایل امکان ثبت آنها فراهم میشود.به خاطر همراهی همیشگی یک گوشی هوشمند با کاربر ، آنها وسیله مناسبی برای ثبت تصاویر هستند ، اما موبایل های ارزان قیمت با دوربینهای بی کیفیتی که دارند ، در این مورد هم ضعیف عمل میکنند.

یکی از بزرگترین جذابیتهای تلفنهای هوشمند جدید ، دوربینهای بسیار پیشرفته آنها است.  در مقایسه با دوربینهای متوسط گوشیهای ارزان قیمت ، به ویژه در غنای رنگی ، اشباع رنگی و جزئیات تصاویر ، تفاوت آشکار است . میتوانید تصاویر گرفته شده در شرایط برابر بوسیله گوشی های مختلف را بررسی کنید ، تا میزان این تفاوت را متوجه شوید.

 

- صفحه نمایش ضعیف و کیفیت پایین تصویر

تلفن های هوشمند ارزان قیمت دارای صفحه نمایش های کوچک و کند هستند. بسیاری از تلفن های هوشمند گران قیمت دارای صفحه نمایش های بزرگ بدون حاشیه با قابلیت های گرافیکی مناسب مانند صفحه های OLED برای بهبود کنتراست بین سیاهی و سفیدی تصویر هستند. این فناوری OLED همان چیزی است که بسیاری از بهترین تلویزیون ها برای پردازش با کیفیت ترین تصاویر استفاده می کنند.

تلفن های هوشمند ارزان قیمت معمولاً هنوز هم از صفحه های LCD استفاده می کنند که نمی توانند رنگ ها را در آن سطح نشان دهند. اگرچه این گوشی ها هنوز هم می توانند رنگ های با کیفیت مناسبی تولید کنند ، اما حتی نزدیک به مدرن ترین و بهترین صفحات نمایش هم نیستند.

 

- کوچک بودن اندازه

گوشی های هوشمند گران قیمت معمولاً بزرگتر از تلفن های هوشمند ارزان قیمت هستند ، این بدان معناست که شما می توانید به راحتی تایپ کنید ، مطالعه کنید و ویدئو ها را ببینید. اما در صفحه نمایش کوچک یک گوشی ارزان قیمت ، همه این موارد بسیار دشوارتر می شوند و در بسیاری از اوقات افراد برای اینکه بتوانند پیام ها را بخوانند ، باید اندازه قلم را تنظیم کنند.

 

- فقدان ویژگیهای خاص

از دیگر ویژگی های تلفن های هوشمند مدرن می توان به تشخیص چهره ، حسگر اثر انگشت ، صفحه نمایش بدون حاشیه ، حافظه پر ظرفیت ، فن آوری های خنک کننده برای جلوگیری از گرم شدن بیش از حد گوشی و باتری های با دوام بیشتر اشاره کرد. این ویژگی ها اغلب در تلفن های هوشمند ارزان قیمت موجود نیست و یا درصورت وجود ، با کیفیت بسیار پایینتری از نمونه های موجود در گوشی های پرچم دار و رده متوسط وجود دارند.

 

- لوازم جانبی کمتر

بسیاری از افراد دوست دارند تلفن های هوشمند خود را شخصی سازی کنند ، از آنها به شکل دلخواه محافظت کنند یا ویژگیهای جدیدی به آنها اضافه کنند. هرچه تلفن هوشمند شما ارزان تر یا قدیمی تر باشد ، لوازم جانبی کمتری می توانید پیدا کنید که مناسب با آنها باشد. شارژرها و هدفون های مربوط به یک دستگاه خاص ممکن است کمیاب باشند . ممکن است حتی برای پیدا کردن قاب های محافظ  مرسوم ، مد روز و متناسب با تلفن خود مشکل داشته باشید ، یا ممکن است نتوانید محافظ صفحه و لوازم جانبی مناسب آن را در اندازه مناسب خریداری کنید .

 

- سختی تعمیرات

یکی از مسائل تلفن های هوشمند ارزان قیمت که اکثر مردم به آن فکر نمی کنند قابل تعمیر بودن آنها است. برای مدل های ارزان تر یا قدیمی ، ممکن است قطعات زیادی وجود نداشته باشد . در این صورت اگر تلفن هوشمند شما آسیب جدی ببیند ، احتمالا دیگر قابل تعمیر نیست. اینجور مسایل معمولاً مشکل رایجی برای تلفنهای جدید و مدرن نیست چرا که شرکتهای سازنده آنها، تامین قطعات خود را در اولویت قرار می دهند.

 

نکات مثبت و منفی : گوشی های ارزان قیمت در برابر گران قیمت ها

اگرچه اغلب اختلاف قیمت بسیار زیادی بین گوشی های ارزان قیمت و مدلهای پرچمدار وجود دارد ، اما خریدن یک تلفن گران قیمت مزایای بیشتری دارد. اکنون گزینه های زیادی در بازار وجود دارد که به شما امکان می دهد یک گوشی رده بالا را با شرایط منطقی خریداری کنید.

اکنون که میدانیم چرا تلفن های هوشمند ارزان انتخاب مناسبی برای ادامه این مسیر نیستند ، وقت آن رسیده است که آنها را با تلفن های هوشمند گران قیمت تر مقایسه کنیم:

 

مزایا و معایب گوشی های هوشمند ارزان قیمت:

مزایا:

  • بسیار مقرون به صرفه هستند.
  • ویژگی های اساسی تلفن مانند تماس و پیام رسانی را دارا هستند
  • با انتخاب دقیق ، برخی از گوشی های ارزان قیمت ، ویژگی های مشابه گوشی های میان رده ارائه میدهند
  • جک 3.5 میلی متری هدفون
  • در صورت آسیب دیدن ، سرمایه کمتری از دست میدهید

ویژگی اصلی یک تلفن هوشمند پایین رده یا قدیمی ، این است که با وجود قیمت پایین ، وظایف اصلی یک گوشی هوشمند را (هرچند به سختی) انجام میدهد. اگر به خوبی تحقیق کنید ، احتمالاً می توانید یک گوشی هوشمند با کیفیت مناسب و با قیمت نسبتاً پایین پیدا کنید ، اما طبق یک اصل کلی هرچه محصول انتخابی ارزان تر شود ، کیفیت پایین تری نیز خواهد داشت. این قانون همچنین برای عملکرد نیز صدق می کند. تلفن های هوشمند ارزان قیمت کاربردی هستند و به نظر می رسد بسیاری از آنها نسبت به مدل های سال های گذشته دارای امکانات بیشتری هستند ، اما گاهی اوقات هم خرید چنین کالایی فقط یک دردسر است.

معایب:

  • ضد آب و با دوام نیستند
  •    دوربین با کیفیتی ندارند
  • صفحه گوشی معمولاً کوچک است
  •   معمولا حافظه محدودی دارند
  •  به دلیل عدم بروزرسانی مناسب سیستم عامل ، امنیت پایینتری دارند
  • دارای صفحه نمایش هایی با کیفیت 720P هستند
  • آنها ممکن است نتوانند برخی از برنامه ها و بازی های موبایل را اجرا کنند
  • بیشتر در معرض گرمای آسیب زننده قرار دارند
  • بیشتر در معرض مشکلات شبکه، عملکرد و باگ های سیستمی هستند
  • به روزترین ویژگی ها و فناوری را ارائه نمی دهند
  • قطعات این تلفن ها ممکن است خیلی رایج نباشد یا اصلاً در دسترس باشد ، بنابراین تعمیر پذیری سخت تری دارند

 

 

مزایا و معایب گوشی های هوشمند گران قیمت:

مزایا:

  • معمولا ضد آب و با دوام ساخته می شوند
  • دوربین های اصلی و سلفی پیشرفته ای دارند
  • گزینه هایی با صفحه های بزرگتر وجود دارد
  • حافظه بیشتری ارائه می دهند
  • به لطف به روزرسانی مکرر نرم افزار ، امنیت و به روز بودن آنها طولانی تر است
  • صفحه های با کیفیت و تراکم پیکسلی بالاتری دارند
  • عموما گزینه های سفارشی سازی بیشتری در رنگ و لوازم جانبی دارند
  • دارای رابط کاربری ای هستند که برای استفاده بهینه شده اند
  • آخرین ویژگی ها و فناوری ها را ارائه می دهند
  • قطعات سخت افزاری آنها معمولاً در دسترس است و تعمیرگاه های بیشتری میتوانند در این مورد خدمات انجام دهند

از مزایای اصلی تلفن های هوشمند گران قیمت می توان به قابلیت های پیشرفته ، استفاده از آخرین ویژگی های فناوری ، کیفیت دوربین مطلوب ، صفحه نمایش پیشرفته ، امنیت و به روزرسانی تضمین شده نرم افزاری اشاره کرد. آنها همچنین حافظه بسیار بیشتری نسبت به تلفن های هوشمند ارزان قیمت ارائه می دهند.

معایب:

  • گران قیمت هستند
  • ممکن است جک صوتی 3.5 میلی متری ارائه ندهد یا با لوازم جانبی قدیمی سازگار باشد
  • در صورت خراب شدن سرمایه بیشتری از دست میدهید (اگرچه این دستگاه ها قابلیت تعمیر بالاتری دارند)

نکات منفی اصلی تلفن های هوشمند گران قیمت مطمئناً همین قیمت های گزاف و این واقعیت است که اگر از کار بیفتند ، پول زیادی از دست داده اید. با این حال ، یک تلفن هوشمند برای شما یک سرمایه گذاری است ، بنابراین اگر مراقب باشید و از آن محافظت کنید ، احتمالاً برای شما مدت بسیار طولانی کار خواهند کرد.

 

آیا تلفن های گران قیمت بیشتر عمر میکنند؟

طول عمر تلفن های هوشمند معمولی ، باید حداقل 2-3 سال باشد. این مورد برای بیشتر سازنده ها مانند اپل یا سامسونگ صدق میکند.

 

با این حال ، عوامل مختلفی بر روی عمر گوشی ها تأثیر می گذارد. در اینجا چند مورد از عوامل موثر بر طول عمر تلفن شما ذکر شده است:

باطری:

دوام باتری از یک تلفن به تلفن دیگر به شدت متفاوت است . باتری هایی با بهترین کیفیت مسلما گران ترند اما بیشترین دوام را به همراه دارند. آنها نه تنها از نظر مصرف روزانه ، بلکه در طولانی مدت نیز ماندگاری بیشتری دارند. بسیاری از موارد مانند دما و میزان کارکرد تلفن می توانند بر روی عمر باتری تأثیر بگذارند.

تقریباً تضمین شده است که یک گوشی هوشمند گران قیمت از باتری با کیفیت تری نبسته به یک تلفن هوشمند ارزان قیمت برخوردار است. این باتری های برتر از قدرت بالاتری برخوردار هستند ، بازه شارژ طولانی تری دارند ، بیشتر عمر میکنند و از ویژگی هایی که در تلفن های هوشمند گران قیمت مشترک است مانند فناوری های خنک کننده بهره می برند.

 

آپدیت بودن نرم افزارها:

به روزرسانی های نرم افزاری جزئی جدایی ناپذیر از تلفن های هوشمند است و دریافت مداوم به روزرسانی ها برای رفع اشکالات و بهبود عملکرد سیستم بسیار مهم است. این به روزرسانی های نرم افزاری از خرابی ها و نقص در عملکردها که می تواند باعث ناامیدی شدید کاربران شود جلوگیری می کند.

تلفن های هوشمند ارزان قیمت به اندازه یک گوشی هوشمند مدرن که تولیدکنندگان آن همیشه در صدد ارائه ویژگی های جدید هستند ، به روزرسانی مداوم نخواهند داشت. اگر یک تلفن هوشمند ارزان قیمت به روزرسانی نرم افزاری هم دریافت کند ، اغلب اوقات ویژگی جدیدی به آن اضافه نخواهد شد. اما اگر شانس داشته باشید ، این به روز رسانی احتمالاً یک اشکال ساده را برطرف خواهد کرد.

 

آسیب فیزیکی به دستگاه:

برخی از موارد سخت افزار تلفن همراه را از کار می اندازد ، مانند ضربه خوردن به صفحه و شکستن آن  ، افتادن تلفن در آب و یا ورود غبار و ذراتی مانند ماسه درون دستگاه . گاهی آسیب های فیزیکی قابل ترمیم است ، اما اگر بیش از حد گسترده باشد ، به راحتی می تواند عمر تلفن را کوتاه کند.

تلفن های هوشمند گران قیمت اغلب طوری ساخته می شوند تا هم ضد آب باشند و هم از دوام فوق العاده ای برخوردار باشند. به علاوه ، با داشتن طیف گسترده ای از محافظ های بدنه و صفحه که می توانید بعدا به گوشی اضافه کنید ، حفظ سلامت تلفن هوشمند آسان تر است.

این امر برای تلفن های هوشمند ارزان قیمت که عموما دوام چندانی ندارند و ضد آب هم نیستند صدق نمیکند. یافتن لوازم جانبی محافظتی برای این محصولات دشوارتر است زیرا شرکت های سازنده  در ساخت لوازم جانبی محافظتی بر روی محبوب ترین تلفن ها تمرکز دارند .

به طور خلاصه ، یک تلفن هوشمند گران قیمت عمر طولانی تری خواهد داشت ، نه تنها به این دلیل که معمولاً از همه جهات نسبت به یک گوشی هوشمند ارزان تر برتری دارد ، بلکه به دلیل یک قانون جهانی گوشی های هوشمند: هرچه تلفن قدیمی تر باشد ، سرعتش هم کمتر است. این امر به این دلیل اتفاق می افتد که شرکت هایی که تلفن های هوشمند تولید می کنند ، به نسل های جدید خود بیشتر از نسل های قدیمی اولویت می دهند. پس پشتیبانی از این دستگاه ها ، از اولویت سازندگان خارج میشود.

نتیجه گیری

 

واضح است که یک تلفن هوشمند ارزان قیمت ارزش خرید ندارد . برخی مواقع دستیابی به یک دستگاه مدرن تکنولوژیک ، باعث گوشه گیری کاربر میشود ، اما امروزه اهمیت یک گوشی هوشمند با عملکرد مناسب خیلی بیشتر از آن است که وقت ، انرژی و سرمایه خود را با یک انتخاب نا به جا هدر دهید.

 

دلایل زیادی برای توجیه خرید یک گوشی هوشمند گران قیمت وجود دارد. به عنوان مثال ، بسیاری از افراد از تلفن خود به عنوان یک بخش اساسی کار خود استفاده می کنند. کنفرانس های تلفنی ، تماس های ویدئویی ، پیام رسان ها و ایمیل ها به جزئی جدایی ناپذیر از کسب و کارها تبدیل شده اند و شما می توانید از طریق تلفن هوشمند خود به همه آنها دسترسی پیدا کنید. اگر می خواهید این کارها را با سرعت و اطمینان بالاتری انجام دهید ، احتمالاً باید هزینه بیشتری هم پرداخت کنید.

 

یک تلفن هوشمند پیشرفته علاوه بر کارهای اصلی خود ، قادر به انجام بسیاری از عملکردهایی است که پیش از این به عهده کامپیوتر ها بود. از سرگرمی گرفته تا گرفتن عکس ، از ضبط ویدئو تا برقراری ارتباط با خانواده از طریق شبکه های اجتماعی ، از شخصی ترین کارها تا انجام فعالیت های شغلی ، این روزها گوشی های هوشمند تقریباً همه کارها را برای ما انجام می دهند.

 

یادگیری و دنبال کردن تکنولوژی های جدید و موثر بر بازار گوشی های همراه همیشه سودمند است. لیستی از ویژگی های مورد نظر خود تهیه کنید و تلفن های مختلف را با یکدیگر مقایسه کنید تا بتوانید جوانب مثبت و منفی آنها را بسنجید. نقد های مختلف را بخوانید تا واقعاً تصویری از تلفن همراهی که انتخاب میکنید بدست آورید.

 

منبع: gizbuyerguide.com

0
تعداد نظرات
  نظرات

نظری وجود ندارد.

نام
ایمیل
عنوان
نظر
تصویر امنیتی
وارد نمودن کد

آخرین اخبار

چهارشنبه 23 خرداد 1403 0 دیدگاه